Банката, в Която Стажантът е от Значение

0
354

Повярвай ни, има и такива банки.

Ще те запознаем с една от най-старите стажантски програми, която само за миналата година позволява на 360 студенти да се докоснат до реална работна атмосфера, а над 30% от тях  продължават да градят кариера в банката и след стажа.
За поредна година стажантската програма на УниКредит Булбанк дава възможност на младите хора да станат част от света на банковия сектор и да започнат своята кариера в банката.

Много от настоящите мениджъри и ключови служители са направили първите си кариерни стъпки именно чрез Стажантската програма.

Стажантите в УниКредит Булбанк изпълняват реални задачи, за които има конкретни срокове, общуват с клиенти и присъстват на работни срещи.

Стажът е с първоначална продължителност 3 месеца, като в зависимост от желанието на стажанта и възможността на банката, може да бъде продължен до 6 месеца.
Програмата е платена и целогодишна, като всеки кандидат може да прецени кога е най-удобния момент да се включи в нея.
В случай, че на някой от участниците в програмата се налага да съчетава ходенето на лекции с ангажираността си в банката, опция са гъвкавите схеми на стажуване, предложени от банката.

Стажантите могат да избират от позиции в цялата страна, в централата и в клоновата мрежа на банката.
След своето назначаване, всеки стажант минава през обучителна програма, която му дава знания и умения как да комуникира с клиент. Получава добра финансова култура, както и  умения за управление на дългосрочни взаимоотношения, работа с парични средства и т.н

Професионалното развитие на един човек е необходимо не само на теория, но и на практика.
Стажът в УниКредит Булбанк е страхотен начин да се запознаеш на практика с процеса на работа в една голяма международна компания, която цени желанието за развитие и дава възможност на всеки да реализира потенциала си.
Ако се интересуваш от банковия сектор, не се страхуваш от предизвикателства и имаш желание да се учиш, позитивен си и проявяваш отговорност към задълженият си,  кандидатствай като стажант по програмата на УниКредит Булбанк.

Как да кандидатстваш?
Попълни формуляра тук и кандидатствай за твоят стаж.
Крайният срок за подаване на документи е минимум един месец преди започване на стажа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here